Skandinaviens ledande leverantör av avisningsvätskor

Tankövervakning

Clariant welcomes the AeroChem business to our family.

The capabilities and assets they bring will advance our transformation and together with our partners, we remain focused on supplying de-icing fluids to the Scandinavian aviation.

Sedan 1996 har Aerochem varit leverantör av avisningsvätskor till flygindustrin i Skandinavien. Vi levererar till flygplatser i Sverige, Norge, Danmark och Finland och har sedan 2012 en egen modern produktionsanläggning i Uddevalla – en investering i ännu större leveranssäkerhet och ökad service till våra kunder.


Kompetens och erfarenhet

Med mer än 40 års branscherfarenhet har Aerochem en gedigen kunskap om kemikalier för flygindustrin, hanteringen av produkterna och logistiken runt leveranserna. Utbildning och kunskapsöverföring är ett annat naturligt inslag i samarbetet med våra kunder.


Kvalitet

Hela kedjan är kvalitetssäkrad, från produktionsprocess och logistiksystem till administration med systematiserade, anpassade och dokumenterade rutiner för varje steg.


Läs mer under kvalitet

Miljö

Vi arbetar oavbrutet på att verksamheten och produkterna ska ge minsta möjliga miljöpåverkan. Exempel är lokal produktion samt ett aktivt arbete för att återvinna de produkter vi säljer.


Läs mer under miljö

Erfarenhet

Med mer än 40 års erfarenhet inom området kemiprodukter är vi väl insatta i vad som krävs för att motsvara förväntningar och vara en pålitlig och miljöanpassad leverantör.


Läs mer under produktion

Copyright © Aerochem AB. All rights reserved.